Muzikale Paashaas


In de aanloop naar de gezellige Paastijd hebben we gezellige Paas-acts ontwikkeld.
De Lieve Paashaas met draaiorgel, welke de leukste en vrolijkste liedjes speelt en daarbij  natuurlijk iets lekkers uitdeelt aan de kleine bezoeker!

Of ziet u liever de Paashaas met zijn mooie accordeon, die al spelend rondloopt door uw winkelcentrum of promenade, markt, braderie met de bekendste (kinder) liedjes een glimlach op ieders gezicht tovert.
Natuurlijk heeft deze muzikale haas een mandje met lekkere paaseitjes bij zich, welke hij uitdeelt aan het kleine publiek.

Deze Paas-acts is akoestisch en mobiel en verplaatst zich telkens tussen het publiek in het (winkel) centrum.
”ůk dat leuke winkeltje wat net buiten het centrum ligt, maar wel mee betaalt aan de activiteitenpot van de ondernemersvereniging wordt bezocht!

Gezellige mobiele muzikale act met een grote glimlach!

Wandelend tussen uw gasten of zittend in een hoekje spelen zij de meest uiteenlopende muziek op een echte akoestische instrumenten, op een volume waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren.
Op vele evenementen hebben ze al van zich laten horen, ook als Paashaasduo in verschillende winkelcentra, als Hollands duo op Hollandse themafeesten en als Tiroler Duo op verscheidene Tiroler / Oktoberfest themafeesten.

Kleding, muziek en geluidsniveau worden bij elke gelegenheid aangepast. Zeer gevarieerd herkenbaar repertoire. Voor elk wat wils.
Beroepsmusici in en met stijl en dito ervaringen.

 
 Ä 450,00 Tijd; 4 x 40 min (binnen 4 uur)
Reiskosten; incl
Prijzen exclusief BTW